Freelance Google Adwords

Google AdWords biedt fantastische mogelijkheden om meer omzet of leads te genereren. Laat mij je campagnes opzetten en beheren om er het maximale uit te halen. Samenwerken met mij, is samenwerken met een officiële Google Partner.

Google AdWords voor e-commerce

Heb je een webshop en wil je meer verkopen? Dan is Google SEA een uitstekend kanaal om je producten te adverteren. Relevante en slim opgezette campagnes (search, remarketing en shopping campagnes) leveren directe productverkoop.  Het rendement op je investering in klikbudget (ROI of ROAS in dit geval) wordt nauwlettend opgevolgd.

Je kan mij inschakelen voor het opzetten en beheren van nieuwe accounts of het verbeteren en beheren van bestaande accounts.

Bespreek je ambities met mij

Google AdWords voor leadgeneratie

Heb je geen webshop maar wil je dat mensen contact met je opnemen? Een goed opgezette AdWords-leadcampagne zorgt dat mensen jou vinden. Graag help ik je met het opzetten van een AdWords-account en het optimaliseren van landingspagina’s op je website.

Neem contact op

Google AdWords voor branding

Wil je vooral naamsbekendheid om een al dan niet nieuw bedrijf of product in de kijker te zetten? Binnen het Google Display-Netwerk heb je veel kansen om je merk te versterken en je zichtbaarheid te vergroten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor je bedrijf?

Laat ons eens afspreken

Freelance AdWords diensten

Wat kan ik concreet voor je betekenen?

  • Setup van je Google AdWords-account;
  • Doorlopend beheer van je Google AdWords-campagnes;
  • Begeleiding en advies bij het zelf beheren van AdWords;
  • Hulp bij het koppelen met Google Analytics, Google Shopping, Google Places, etc.;

Contacteer mij voor een offerte